Web Design

Η συμβολή του web design σε μια διαφημιστική καμπάνια

Οσχεδιασμός είναι παντού, από την οθόνη που διαβάζετε αυτό το κείμενο, την καρέκλα που κάθεστε, μέχρι την οροφή πάνω από το κεφάλι σας. Ο σχεδιασμός επηρεάζει τον τρόπο που αλληλεπιδράμε με τον κόσμο γύρω μας. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να είναι ευχάριστες ή απογοητευτικές και να προκαλέσουν σύγχυση.

Η διαφορά έγκειται στον καλό σχεδιασμό. Μελέτες δείχνουν ότι το 75% των ανθρώπων κρίνουν την αξιοπιστία μιας επιχείρησης βάσει του σχεδιασμού της ιστοσελίδας της. Προφανώς, η αξιοπιστία έχει άμεση σχέση με το πως οι καταναλωτές οδηγούνται στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι χάνετε πελάτες εάν ο ιστότοπός σας έχει κακό σχεδιασμό. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας εκφράζει ρητά ότι είστε μια νόμιμη και αξιόπιστη επιχείρηση, γεγονός που συχνά κρίνεται από την ποιότητα του σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας. Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αυτές τις μέρες, δεν συνειδητοποιούν τη σημασία της πρόσληψης ενός επαγγελματία γραφίστα και web designer.

Μερικοί πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν οι ίδιοι, άλλοι στρέφονται σε ερασιτέχνες και γνωστούς. Είναι πραγματική ανάγκη να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

5 λόγοι για να μας εμπιστευθείτε το σχεδιασμό του website σας 

Ηπερίφημη πρακτική του «κάντο μόνος σου» υπάρχει από παλιά και εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Από επισκευές στο σπίτι μέχρι την προετοιμασία και παρασκευή χειροτεχνιών και δώρων. Το branding και ο σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν αποτελούν εξαίρεση. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι πρέπει να προσλάβετε έναν επαγγελματία γραφίστα και web designer, εδώ θα βρείτε 5 λόγους που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη.

1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το branding δεν είναι απλώς γραφικά. Είναι μια ολοκληρωμένη στρατηγική που καλύπτει τα πάντα για το μήνυμά σας. Ένας επαγγελματίας γραφίστας θα αφιερώσει χρόνο για να συνεκτιμήσει το ακροατήριο, τον ανταγωνισμό, την αποστολή και τα προϊόντα σας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε τα κατάλληλα αρχεία που χρειάζεστε για το λογότυπό σας, θα γνωρίζετε πώς να μην αλλοιώνονται τα γραφικά σας και θα έχετε καθοδήγηση στην εκτύπωση. Η επιλογή ενός επαγγελματία σίγουρα θα απογειώσει το brand σας.

2. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ

Ο καλός σχεδιασμός μπορεί να είναι ακριβός. Όμως, στο τέλος ο κακός σχεδιασμός μπορεί να σας κοστίσει ακόμα περισσότερο. Έχοντας λογότυπο, ιστοσελίδα και έντυπο που αντιπροσωπεύουν πλήρως την εταιρία σας, προσελκύετε τους τωρινούς και δυνητικούς σας πελάτες, φέρνοντας κέρδη στην επιχείρησή σας. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το marketing και ο σχεδιασμός πηγαίνουν χέρι-χέρι. Ως οπτικά όντα, ελκόμαστε από χρώματα, μορφές και υφές. Ο σωστός συνδυασμός αυτών των στοιχείων μπορεί είτε να μας κάνει να αγοράσουμε κάτι είτε να το αφήσουμε και να το ξεχάσουμε. Η συνεργασία με έναν επαγγελματία σχεδιαστή εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα για το brand σας.

3. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ

Όταν επιχειρείτε να σχεδιάσετε με τη μέθοδο «κάντο μόνος σου», βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια διαδικασία εκμάθησης που απαιτεί πολύ από το χρόνο σας που θα μπορούσατε να αφιερώστε σε κάτι πιο παραγωγικό. Ακόμα κι αν είστε ικανοποιημένοι με τα τελικά αποτελέσματα, είναι πολύ πιθανόν στο μέλλον να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι θα προστεθεί ακόμα περισσότερος χρόνος σ’ αυτόν που έχετε ήδη ξοδέψει. Ένας επαγγελματίας γραφίστας θα εστιάσει στο έργο σας και έτσι θα έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα σε πολύ λιγότερο χρόνο.

4. ΑΝΤΙΟ ΑΓΧΟΣ

Ο επαναπροσδιορισμός της ταυτότητάς σας παράλληλα με τη σχεδίαση της ιστοσελίδας σας είναι μια πολύ αγχωτική διαδικασία, πόσο μάλλον όταν το επιχειρείτε μόνοι σας. Είναι σίγουρο ότι θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στο ξεκίνημα αυτού του εγχειρήματος εφόσον έχετε να μάθετε τόσα πολλά. Όταν συνεργάζεστε με έναν σχεδιαστή, ξεχνάτε αυτό το άγχος και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκφράσετε τις ιδέες σας πριν να αντικρύσετε με ενθουσιασμό το τελικό αποτέλεσμα.

5. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Ακόμα κι αν είστε 100% σίγουροι για το πως θέλετε να είναι ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας, μερικές φορές αποκτώντας διαφορετική προοπτική, μπορεί να αλλάξει εντελώς αυτό που είχατε κατά νου. Η διαφοροποίηση αυτή μπορεί να ανοίξει δυνατότητες για το brand σας που δεν είχατε σκεφτεί πριν. Γνωρίζοντας τους κανόνες του χρώματος, της τυπογραφίας και των τάσεων, η ανταλλαγή ιδεών με ένα σχεδιαστή μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Η υποστήριξη από ένα επαγγελματία θα φανεί απίστευτα χρήσιμη και θα κάνει όλη την εμπειρία της εκκίνησης της επιχείρησής σας πιο ευχάριστη ενώ θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλατε από την αρχή.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σου ανάλογα με το budget σου

STANDARD
Web Design
σου ταιριάζει αν...
  • • Eίσαι ιδιώτης με μεράκι και όρεξη για να ξεχωρίσεις
  • • Έχεις μια μικρή επιχείρηση που αναπτύσσεται σταδιακά
  • • Το budget σου είναι χαμηλό αλλά θέλεις κάτι ξεχωριστό
BUSINESS
Web Design
σου ταιριάζει αν...
  • • Έχεις μια μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση με ευρύ πελατολόγιο
  • • Θέλεις να βγεις ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό
  • • Δεν συμβιβάζεσαι παρά μονάχα με το καλύτερο

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart