About

Η φιλοσοφία μας

 

Η Siren Design δραστηριοποιείται στη γραφιστική παρουσίαση έντυπων και ψηφιακών εφαρμογών. Από το 1991 μέχρι σήμερα, έχουμε υλοποιήσει εκατοντάδες projects για μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων. Η πολυετής μας παρουσία στο χώρο αποτελεί συνώνυμο της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών μας. Με συνεργατική διάθεση, αναλαμβάνουμε κάθε αίτημά σας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Ειρήνη Ρητσοπούλου

Tο πρόσωπο της Siren Design

Γραφίστρια, πτυχιούχος της σχολής Vakalo Art & Design με μεταπτυχιακές σπουδές στο Università degli Studi di Firenze στην Ιταλία. Μιλάει 4 γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά και έχει πτυχίο πιάνου. Η μακρόχρονη επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει απασχόληση στο διαφημιστικό τμήμα της TUI Arena, τέως Preussag, στο Ανόβερο της Γερμανίας και στο Εργαστήριο Πολυμέσων του Υπολογιστικού Κέντρου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Με δημιουργική ματιά και αφοσίωση, έχει φέρει εις πέρας πολυάριθμα επιτυχημένα projects για δεκάδες επιχειρήσεις και ιδιώτες από το 1991 μέχρι σήμερα. Το 2004 κέρδισε το βραβείο συσκευασίας στο διαγωνισμό “Ελληνικά Αστέρια”. Το 2016 δημιούργησε το εκπαιδευτικό portal για γονείς afterschool.gr. Από το 2019 διδάσκει τα προγράμματα της Adobe, Photoshop, Illustrator και InDesign σε μια ιδιωτική σχολή.

Η αποστολή μας

 

Η επιτυχία στη Siren Design είναι δεδομένη. Με γνώμονα τις σημερινές ανάγκες, σας προσφέρουμε πρωτοποριακές και αυθεντικές λύσεις. Οι προτάσεις μας προσδίδουν μια μοναδική και ανταγωνιστική ταυτότητα αναφορικά με την προβολή και τη διαφήμιση των προϊόντων σας.

Η πρωτοπορία για εμάς έγκειται στη σύγχρονη τεχνογνωσία και συστηματική έρευνα με στόχο τη γνησιότητα και την απομάκρυνση από τη μίμηση. Με συνέπεια και πίστη στις αρχές μας, δημιουργούμε το προσωπικό μας στίγμα σε κάθε project.

Πώς δουλεύει η ομάδα μας

Ειρήνη Ρητσοπούλου

GRAPHIC DESIGNER

Irini

Από την αρχή έως το τέλος ενός project υπεύθυνη είναι η Ειρήνη. Τόσο στο γραφιστικό μέρος όσο στην επιμέλεια σε όλα τα στάδια σχεδιασμού και παραγωγής. Έχει μανία με την οργάνωση και δεν της αρέσει να αφήνει τίποτα στην τύχη. Για αυτό άλλωστε έχει επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες!

Ρόζμαρι Τζανάκη

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ

rosemary

Με την ιδιότητα της native speaker μπορεί στην κυριολεξία να απογειώσει ένα αγγλικό κείμενο! Ξέρει πώς σκέφτονται οι Έλληνες αλλά πάνω απ’ όλα ξέρει πώς μιλούν οι Άγγλοι. Ο συνδυασμός αυτός την κάνει ακαταμάχητη στη δουλειά της αλλά και στην παρέα!

Γεωργία Τσικανδυλάκη

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ

georgia

Όποια γλώσσα κι αν χρειαστεί να μεταφράσουμε για ένα project μπορεί να την αναλλάβει η Γεωργία. Ο επαγγελματισμός και η σχολαστικότητα την χαρακτηρίζουν. Δεν μεταφράζει απλά. Δίνει πνοή στα κείμενα με τις γνώσεις και την εμπειρία της!

Γιάννης Φάης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Fais

Η δουλειά του Γιάννη ξεπερνά το πάτημα ενός κουμπιού και τη λήψη μιας φωτογραφίας. Χρησιμοποιεί τις δεξιότητες της καλλιτεχνικής σύνθεσης και της επιστήμης του φωτισμού για να απεικονίσει ένα θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και το πετυχαίνει!

Βαγγέλης Μακρυδάκης

WEB DEVELOPER

vag

Σε ό,τι αφορά στο σχεδιασμό ιστοσελίδων σε WordPress, ο Βαγγέλης είναι ο ειδικός. Η εμπειρία του τον βοηθάει να βρίσκει πάντα λύσεις σε χρόνο ρεκόρ. Πάντα ήρεμος και οργανωμένος, δουλεύει με σύστημα φέρνοντας σε πέρας και το πιο απαιτητικό project.

Γιάννης Γουρνιεζάκης

WEB DEVELOPER

gourniezakis

Όταν πρόκειται για προγραμματισμό custom ιστοσελίδων ο Γιάννης είναι ο άνθρωπος που βρίσκει τις λύσεις. Παραμένει πάντα ενημερωμένος σχετικά με τις τρέχουσες και αναδυόμενες τεχνολογίες, τα πρότυπα και τις τάσεις. Όταν γράφει κώδικα, δεν αστειεύεται!

Εκτός από τους σταθερούς μας συνεργάτες, συνεργαζόμαστε με αρκετούς ανθρώπους από το χώρο της τυπογραφίας, της επιγραφοποιίας, της συσκευασίας καθώς και με εταιρίες παραγωγής διαφημιστικών δώρων

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε project επιλέγουμε τους κατάλληλους ειδικούς

Τι θα βρείτε σε εμάς

Μεγάλη Εμπειρία σε Διαφορετικά Projects
Υψηλή Ποιότητα Υπηρεσιών
Ταχύτητα
Συνέπεια
Σχέση Ποιότητας - Τιμής

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Από το σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας και την εκτύπωση κάθε είδους εντύπου μέχρι την έντυπη και την ψηφιακή σας παρουσία στο διαδίκτυο

Συμβουλευτική

ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Με τις κατάλληλες διαφημιστικές ενέργειες συμβάλλετε καθοριστικά στην βιωσιμότητα της επιχείρησής σας. Η ανάπτυξη στρατηγικών σας επιτρέπει να κατακτήσετε νέους επιχειρηματικούς στόχους και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των πελατών σας. Με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα μπορείτε να υπερνικήσετε τον ανταγωνισμό και να δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται.

Σχεδιασμός

ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Το design και το branding μπορούν να αποτελέσουν το βασικό πόλο έλξης για το αγοραστικό κοινό. Ο μελετημένος συνδυασμός τους αντιπροσωπεύει τον παλμό της αγοράς και μπορεί να μιλήσει στην καρδιά του καταναλωτή. Οι έξυπνες επιλογές marketing αναδεικνύουν την ουσιαστική καινοτομία των παραπάνω και συνεισφέρουν στην ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση των εσόδων σας.

Εκτύπωση

ΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Το έντυπο καλλιεργεί μια αίσθηση αυθεντικότητας, εμπιστοσύνης και οικειότητας στη σχέση που αναπτύσσει το διαφημιζόμενο προϊόν με τον καταναλωτή. Η αποτελεσματικότητά του βασίζεται στη μοναδική δυνατότητά του να διεγείρει τις αισθήσεις μας περισσότερο από κάθε άλλο μέσο. Η διαφημιστική του επιτυχία ενισχύει φανερά την προβολή σας χάρη σε αυτό το σπάνιο παιχνίδι των αισθήσεων που δημιουργεί.

Web Design

ΓΙΑ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να δίνει την δυνατότητα στους μελλοντικούς σας πελάτες να εντοπίζουν εύκολα αυτά που αναζητούν ή επιθυμούν να αγοράσουν και, σε κάθε περίπτωση, να αντιλαμβάνονται εύκολα τις πληροφορίες που τους παρέχετε. Η επαγγελματική δομή και η άρτια παρουσίαση διαδραματίζουν ουσιώδη ρόλο όταν η θετική αντίδραση του καταναλωτή είναι το ζητούμενο. Για να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό σας, αξίζει να επενδύσετε στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Οι πελάτες μας

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα projects που έχουμε υλοποιήσει μέχρι τώρα. Οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι και μένουν πιστοί σε εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχαριστούμε!
Κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μαζί μας. Κλείστε τώρα μια δωρεάν συνεδρία για να δείτε τους στόχους σας να γίνονται πραγματικότητα

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart